udendørs-lampe

3 Smarte udendørslamper til havens mange områder

Den perfekte have er svær at finde, og mindst ligeså svær at holde. De fleste danskere holder meget af deres have, og nyder også at bruge tid i den. Alligevel er det de færreste, der er meget dedikerede, når det handler om at passe den. Dog er det muligt at skabe en smuk og funktionel have uden, at man nødvendige skal bruge hele sin sommer på at tage sig af de forskellige bed, og den altoverskyggende bøgehæk. Man kan nemt vælger at satse på de mere basale planter, der ikke kræver nær så meget pasning, og på den måde få mere tid til at nyde haven. Marianne over fra havehviskeren har også nogle indlæg ift. at skabe den rette have.

Derudover er det en kæmpe fordel, at man deler haven op i forskellige afdelinger, som både kan give haven langt flere funktioner, men som også gør, at man kan nøjes med at tage sig af de afdelinger, som man faktisk bruger. Idéer til, hvordan man kan dele haven op på, er for eksempel en del til grill og spisning, en afdeling til at lounge og hygge i samt et sted, hvor man kan tage sig af et lille højbed eller lignende. For at skabe de forskellige stemninger er udendørslamper uden tvivl den letteste måde at gøre det på. Man kan på den måde sørge for, at de forskellige afdelinger får det rigtige udtryk ved at skabe den rigtige belysning. Her kommer 3 smarte udendørslamper, der har 3 forskellige funktioner.

Skab en hyggelig stemning med lyskæder i loungeområdet

I dit loungeområde i haven, skal der være plads til hygge, og det er gerne her, man skal spendere de lange sommernætter med de bedste venner. Her er det derfor vigtigt, at belysningen ikke bliver for voldsom. Søde lyskæder kan med stor fordel bruges til at skabe den hyggelige stemning, som er ideel i et loungeområde. For det første kan man få lyskæder i alle mulige søde modeller, og samtidig giver de den helt rette belysning.

Mere praktiske lys i henholdsvis garagen og ved grillområdet

Den første af de 2 sidste idéer til smarte udendørslamper er, at man i garagen med fordel kan anskaffe sig udendørslamper med censorer på. På den måde vil man aldrig komme hjem til et mørkt og kedeligt hus. Den anden smarte udendørslampe er en lampe med rimelig skarpt lys, der kan lyse spise og grill området op. Den behøver ikke være skarp, men man kan få udendørslamper, der kan hænge ned fra taget, som giver en god belysning.

udendørs-lampe

Rul til toppen