Loungesæt

Lounge møbler

Den perfekte hyggekrog i haven/terrassen

Vi danskere elsker at hygge – det ved alle efterhånden. Når man hører ordet ”hygge” tænker mange nok på en kold vinterdag inde i stuen foran brændeovnen med varm kakao og en god film. Og ja, det er oftest koldt her i Danmark men vi har trods alt sommerhalvåret, hvor vi til tider kan nyde det gode vejr – og det er oplagt at gøre i vores haver!

En rigtig god måde at udnytte sin have til at lave en hyggekrog kan være at købe nogle lækre lounge møbler og sætte op i et hjørne af terrassen og eventuelt overdække området og sørge for at der er læ for vind og vejr.

Indkøb af loungemøbler

For at kunne lave denne form for hyggekrog bør man starte med, at indkøbe de lounge møbler man kunne tænke sig. Her er der rigtig mange muligheder alt efter hvad man ønsker af materialer og udseende. En meget populær type lounge møbler er i et syntetisk fletmateriale med aftagelige hynder og puder – på den måde tåler det fint at stå udendørs uanset vejret, men har samtidig et lækkert udseende og design. Man kan derudover enten vælge i forvejen sammensatte lounge møbler hvis de lige passer ind, hvor man havde tænkt sig det. Hvis man har et ukurant hjørne hvor lounge møblerne skal stå eller at man bare ikke kan finde et sæt med de rette mål, kan man også selv vælge dimensionerne i nogle serier. Det foregår ved, at en serie af lounge møbler bygges op ved at man køber enkelte moduler og selv sætter dem sammen som man ønsker og så det passer til de mål man har til rådighed. På denne måde kan du få udnyttet pladsen rigtig godt, samt sætte dit eget personlige præg på netop dine lounge møbler.

Loungesæt

Lækre hynder og puder til lounge møbler

For at hyggekrogen med lounge møbler på terrassen bliver fuldendt, skal der nogle lækre hynder og en masse puder og tæpper til. Hynderne bør være i et kraftigt materiale så det kan holde til noget, og samtidig være lækkert at sidde og ligge i. Har man planer om at bruge hyggekrogen om aftenen og på dage hvor temperaturen ikke er helt så høj kan man med fordel have nogle lækre tæpper som man kan varme sig på og nogle puder at ligge godt med. Er det hen mod efteråret kan man eventuelt anskaffe sig en terrassevarmer eller to alt efter hyggekrogens størrelse, og på den måde kan man faktisk sidde derude store dele af året. Har man en overdækket terrasse man kan indrette til hyggekrogen kan man faktisk ved hjælp af terrassevarmere bruge den næsten hele året rundt til at hygge sig i.

Når solen derimod står højt om sommeren kan lounge møblerne også bruges til at nyde solen fra i stedet for en traditionel solseng. Ved at ligge i loungemøblerne kan man også have nogle lækre, kolde drinks og snacks på bordet og ligge sig godt til rette.

 

Mulighederne er med andre ord super mange når det kommer til at skulle lave en hyggekrog og kun fantasien sætter grænser.
https://www.havemoebelshoppen.dk/index.php/sidde-ligge-og-afsaetningsmobler/havemoebler-sofa-og-loungemobler.html kan du se et stort udvalg af loungemøbler og finde inspiration til din have eller terrasse.

Rul til toppen